menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Rotterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Rotterdam

Een kundige Payroll uit Rotterdam helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Rotterdam

U heeft een onderneming in Rotterdam. U bent startende ondernemer of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De continue veranderingen in wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een werknemer, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een personeelslid zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Maar wees niet bang, u staat niet alleen als ondernemer met deze problemen. Een oplossing voor uw problemen kan een payroll bedrijf in Rotterdam zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw medewerkers in dienst, maar die werken nog wel voor uw onderneming. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van u over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook het doorbetalen van salaris bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van de medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw bedrijf kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het zoeken van nieuwe werknemers blijft u gewoon doen, neemt u mensen in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar geschikt voor grotere bedrijven. Veel minder stress wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij langdurig ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll bedrijf zeker de moeite waard. ZZP’ers en freelancers verrichten dan werk in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Zo blijft u zelf uurtarieven vaststellen, maar factureert via het payrolll bedrijf. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

3.444
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
32.627
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Rotterdam

Professionele payrolling regio Rotterdam

U heeft officieel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw werknemers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer voor de volle honderd procent bezighouden met ondernemen! De handen vrij voor het ondernemerschap. Alle papieren gedoe van contracten, zieken, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen etcetera komt voor rekening van de payroll partner. U geeft enkel de gewerkte uren door aan het payroll bedrijf en u maakt het werkrooster voor de medewerkers.

Het is wellicht een vreemd idee: u bent de baas van een onderneming zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. Uiteraard kunt u zich ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. Voor de werknemers hoeft er niet veel te veranderen. Zij kunnen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. En mochten zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij hulp van de payroll organisatie die hiervoor HR-specialisten in dienst heeft.

Payroll regio Rotterdam, tegen welke kosten

Het tarief van het payroll bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen, maar het komt er in het kort op neer dat het uurloon van de betreffende werknemer is verhoogd met een opslag. In de opslag zitten de kosten verwerkt zoals het beheren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid. Payroll organisaties kunnen wegens hun omvang veel voordeliger polissen regelen. U moet niet vergeten, dat dit kosten zijn die u ook zulten moeten maken wanneer u werknemers in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Jian Middelveld, regiomanager in Rotterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Rotterdam.

Vergelijk vrijblijvend payroll professionals uit Rotterdam!

Onderzoek hebben wij al voor u gedaan. Zo simpel kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll bedrijven geregistreerd die zeer ervaren ervaren zijn. Het zijn deskundigen met heel veel ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Bedenk tevens eens wat u allemaal kunt doen met de vrijgekomen tijd, als u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll offertes aanvragen. Op onze site kunt u snel en eenvoudig meerdere prijsopgaven aanvragen bij verschillende payroll organisaties in Rotterdam en in de buurt. Op die manier kunt u makkelijk vergelijken en kiezen met welke payroll partner u wilt verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Rotterdam te zeggen hebben!

img

Louwrens Prins

Ik ben meteen geassisteerd door Professionals Rotterdam. Met hun deskundige hulp was het zoeken naar een Payroll eigenlijk super eenvoudig. Ik zou Professionals Rotterdam dan ook bij iedereen willen aanbevelen!

img

Nelke Dute

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van Professionals Rotterdam. In een mum van tijd had ik een nieuwe Payroll die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Rotterdam

Let's Talk

Bij Professionals Rotterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier