menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Rotterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Rotterdam

Een kundige Mediator uit Rotterdam helpt u graag verder.

Hoe werkt mediation in Rotterdam & wat is het

U schakelt een mediator in wanneer jullie gewoon nog door een deur kunnen. Voordat dingen escaleren en er juridische stappen genomen moeten worden. Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en geen advies geven. Wel geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede wil van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Het punt is, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en zich in elkaars situatie inleven.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. In de overeenkomst staan dingen zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle gesprekken op vrijwillige basis gebeuren.

Zodra alle conflicten boven water zijn en wellicht goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Rotterdam onder andere inroepen bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke geschillen
  • conflicten met overheidsinstanties
4.710
Klanten geholpen met mediators vergelijken
32.627
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Rotterdam

Een zakelijk mediator in Rotterdam helpt u verder.

Juridische conflicten liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt wellicht niet meer door één deur met uw zakenpartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflictsituatie op de werkvloer ontstaan, waarbij u problemen met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Stelt u zich voor dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan betekent een gang naar de rechter meestal ook in dat uw relatie met de klant definitief stuk is. Een gang naar de rechter is dan waarschijnlijk een te grote stap als het om een klant gaat die u niet wilt missen. En een medewerker waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw bedrijf nog flink lastig maken.

U zult het waarschijnlijk niet altijd zo zien, maar voor vrijwel alle conflicten ligt een oplossing voor handen. Meestal zit het probleem bij conflictsituaties in het gegeven dat de boel inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Om toch tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechter, kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit liever niet voor de rechtbank oplossen? Schakelt u dan een mediator in. Bent u werkzaam in Rotterdam of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier achterlaat ontvangt u snel prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Rotterdam.

mac
mac
img

Ik ben Jian Middelveld, regiomanager in Rotterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Rotterdam.

Op zoek naar betaalbare mediators uit Rotterdam?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het verstandig een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Rotterdam mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Misschien de voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediation uit Rotterdam kunnen beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Bij een gerechtelijke procedure moet u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Rotterdam te zeggen hebben!

img

Geert-Jan Hesselink

Ik had haast bij het vinden van een Mediator. Een goede vriendin raadde Professionals Rotterdam aan en ik werd meteen goed geholpen. Door het eenvoudige formulier en de goede service was de juiste partij zo gevonden. Thanks Professionals Rotterdam!

img

Sophie Heimeriks

Vooral het grote aanbod van verschillende mediators sprak mij aan. Er werd echt nagedacht over mijn situatie en hier werd een geschikte partij voor gevonden. 10/10.

Professionals uit andere branches in Rotterdam

Let's Talk

Bij Professionals Rotterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier