menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Rotterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Rotterdam

Een kundige Advocaat uit Rotterdam helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Rotterdam

Er bestaan vele soorten advocaten, bent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam helpt het als u inzicht heeft in de type advocaten. Een advocaat is meestal specialistisch in een gegeven soort recht. Afhankelijk van dit recht wordt meestal ook bepaald wat het tarief van een advocaat is en op welk vlak hij of zij u het beste kan bijstaan.

Ingeval u een advocaat in Rotterdam raadpleegt, is er reeds sprake van een conflict of zelfs rechtszaak. Dit is zonde, want regelmatig is het leed tegen die tijd al geleden. In een voorafgaand stadium is een advocaat van onschatbare waarde, omdat deze kan voorkomen dat situaties uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een jurist in Rotterdam kan namens u opereren in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u evenals voorzien van juridisch advies zonder dat er sprake is van een rechtszaak. Een jurist begeleid vaak bedrijven maar ook particulieren ingeval zij aan de slag moeten met een doorslaggevend deel van hun vermogen. Voor particulieren zijn de hoogst interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Het is afhankelijk van de soort gebeurtenis waarvoor u welk type vakkundige nodig hebt. Een generalist is meestal iets goedkoper, maar kan u minder goed van dienst zijn bij specifieke vraagstukken dan een specialist in zijn of haar discipline.

5.367
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
32.627
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Rotterdam

Heb ik een advocaat uit Rotterdam nodig?

Vrijwel altijd bent u persoonlijk in staat te beslissen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Echter is dat in de praktijk niet steeds het geval. In het geval dat u een rechtsvordering wilt uitvoeren in een letselschadezaak, zult u bijgestaan moeten worden door een advocaat.

Idem geldt indien u als eiser een kort geding wilt aanspannen. Een advocaat is overigens weer niet nodig ingeval er een kort geding tegen u aangespannen wordt. Waarbij het vanzelf wel nadrukkelijk aan te raden is, om in deze laatste situatie een advocaat in de arm te nemen.

Als u te maken krijgt met een geding heeft u eigenlijk ook een advocaat nodig. Het verschilt dus erg per situatie of u wel of geen advocaat vereist in moet schakelen. Als u naar een kantonrechter gaat, bent u niet vereist om een advocaat mee te nemen. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met belasting boven de 25,000 euro (of onbepaald) dan heeft u wel een advocaat nodig voor juridisch advies en begeleiding.

Hoeveel u aan tarieven kwijt bent aan een advocaat in Rotterdam loopt enorm uit elkaar. Het hangt af van vele factoren zoals: rechtsgebied, ervaring, expertise en eventuele aanvullende kosten zoals griffiekosten, onderzoekskosten en kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jian Middelveld, regiomanager in Rotterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Rotterdam.

Een kundige advocaat in Rotterdam vinden

Het kan een hele klus zijn om een goede advocaat te vinden in Rotterdam. Er zijn nogal wat advocaten in Rotterdam. Vanzelfsprekend bent u op zoek naar de advocaat die past bij uw situatie en wensen. Het is van belang dat u een klik heeft met een organisatie waarmee u zaken doet echter in juridische zaken wilt u voornamelijk iemand met verstand van zaken.

Ingeval u op zoek gaat naar een advocaat dan hebben wij een paar tips voor u om uw zoektocht wat makkelijker en succesvoller te maken. Als eerste is het van belang dat er gekeken wordt naar de soorten werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren door de advocaat. Denk hierbij aan een echtscheiding, diverse advocaten zijn hierin specialistisch.

Wilt u bv. enkel samen met de andere partij om de tafel gaan zitten om de aangelegenheid te bespreken of dient er ook daadwerkelijk een echtscheidingsconvenant te komen. Er zijn dus binnen specialismes nog steeds flinke verschillen in wat u nodig heeft en moet laten uitvoeren. Wij hebben echter voor elke situatie de passende advocaten in Rotterdam voor u gevonden.

Dus ook op zoek naar advies van een expert? Dan kunt u uw gegevens bij ons achterlaten en zorgen wij voor vlotte en juiste prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u voldoende keuze heeft. U kiest vervolgens het aanbod dat het mooiste bij uw omstandigheden past en profiteert rechtstreeks van de voordelen van een deskundige advocaat in Rotterdam.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Rotterdam te zeggen hebben!

img

Cees van den Broeke

Heldere afspraken kunnen maken met de Advocaat die Professionals Rotterdam voor mij had geregeld. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk super simpel was. Ik ben heel tevreden over de dienst die Professionals Rotterdam aanbied.

img

Carlijn Senkeldam

Ik was mijn huidige Advocaat zo moe dat ik besloot om Professionals Rotterdam te benaderen. Nou, dat doe ik de volgende keer weer, het uitzoek proces was pijnloos en ik ben tevreden over mijn huidige samenwerking.

Professionals uit andere branches in Rotterdam

Let's Talk

Bij Professionals Rotterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier